USCH!

Killar är fan helt korkade.. Jag träffade en kille idag, som hade träffat en tjej innan mig (idag alltså) och sen gick han från mig till en annan tjej.. heöt skumm.. Inte för att vi gjorde något mer än att kyssas, men ändå. Sånna killar ska bara DOWN!!! Jag ska få honom att vilja ha mig såå mycket, men aldrig ge efter och sen bara rådissa honom! Det kommer att bli så jävla skönt!

sommarsnygg

Låg och solade i ***** idag med E, det var helt underbart. Lite tråkigt att det var molningt men vad ska man göra, jag har grunden redan och snart åker jag ju iväg!!

Nu ska vi ut och grilla med massa killar, mys! Har satt på mig min randiga tunika och ett tar svarta city-shorts (säger man fortfarande så?!) Det bästa med sommaren är att man slipper sminka sig så fort man ska iväg och träffa pojkar! Nu är man så sommarsnygg så det behövs inte!

one night stand

nej, jag gillar uttrycket; boys are just toys!

hade mitt första one night stand i helgen.. eller one night stand och one night stand, jag visste vem killen var och har snackat med honom innan. Vi har dock inte hörts efter, kan man kalla det one night stand? Jag tycker det är när man är ute, träffar en kille som man aldrig har snackat med innan, går hem till varandra, har sex och sen ingenting mer.. eller?
Hur som helst så har vi inte snackat efter, vilket jag är glad för, det var ju inte spec mycket att sätta i julgranen om man säger så haha..


RSS 2.0