erotik och barer

Idag efter jobbet blir det direkt till erotikmässan, alltid lika skoj! Efter det blir det barhäng med L, mys!

fredag

Jag ska uppdatera :) Typ nu!!

Ikväll blir det utgång, fast jag jobar denna helg, men vad ska hindra mig från att träffa boys? ingenting!! Det blir lackleggings och en svart tubtop, i´m looking good ;D


Kanske träffar G ikväll, man kan ju alltid hoppas!

Yoga

Yoga ikväll, en kille som instruktör, hoppas att han är het!!

ta dig nåsonstans

Det blev ingen fika med R, hon hade tydligen annat för sig.. Jag ger upp. Bara för att man skaffar sig en pojkvän så behöver man inte skita totalt i sin (föredetta) bästa vän. Jag kan ta att man ses mindre och att man vill vara med killen så mycket som möjligt, men att man totalt skiter i att höra av sig, ställer in träffar och inte finns där längre, då har det gått för långt!!

iväg till..

God morgon.

Har precis packat väskan och sitter och äter frukost, ska snart dra iväg till gymmet och sedan in till stan på en fika med R. Ha en bra dag!

Gå inte på dessa lögner!!

  • Det är mitt ex, vi har bra relation
  • Mitt ex har inte kommit över mig, därför skriver hon till mig
  • Jag har "förhållande" på facebook för att jag inte pallar med alla tjejer
  • Har heter ett datum (tex 17/5-08) på sitt msn namn och skriver att det var så någon brorsdotter föddes

 


helgen

som att jag inte skulle få reda på sanningen. varför ska killar säga att dom är singlar när dom inte är det.. Tror dom inte att det ska komma fram eller, jag menar speciellt när facebook nu finns. IDIOT!! It´s playtime :)

Helgen var underbar, var länge sen jag var ute både fre&lör (och dessutom var full båda dagarna) så jag är väldigt sliten idag. Imorse fick jag gå "the walk of shame", vilket inte var speciellt kul haha. Inte när fötterna gör ont i alla fall. Killen jag sov hos är lite äldre, erfarnare om man säger så.. Jag känner honom sen innan men det var första gången vi sov tillsammans.. Damn vad han kunde kyssas!!

ses ikväll

Blev ingen bortamatch, men jäkligt massa flörtande. Träffade en kille som jag har snackat lite med förut och vi hade väldigt trevligt hela gänget. Jag älskar killar som har schyssta killkompisar :) Det blev krogen, donken och sedan hem och sova.

Nu laddar vi batterierna för en ny utekväll, see you on the town!!

party

Utgång..flörta, dansa, flörta lite mer... bortamatch?

sova?!

Ikväll blir det antagligen iväg till P, och vi lär väl göra som alltid, kolla tv och sedan sova.. Vilket jag tyckte var bra när jag kände att jag ville något mer med honom men nu när jag börjar tycka att han är ganska så tråkig så kan vi väl fan i mig göra annat än att sova, eller?

tyst lillskit

Jag är påväg ner i rulltrappan och 2 killar åker upp, när vi korsar varandra säger den ena "jävlar vad söt".. herregud du ser ut som 13 och har ingenting att hämta här, sa jag med ett leende på läpparna. 

STÖN

Får inte ni lust att bara gör det i ett omklädningrum, högt och tydligt så att alla hör??

flörta mera!!

Han jobbar brevid, är inte min stil, men jag dras dit.. Vad händer med mig?


Jag älskar helt enkelt bara att flörta!!

damn boy!

Jag säger bara en sak! Killparfym!

Det är något som kan göra en riktigt jävla upphetsad! Men stort U!! Min favorit är självklart, utan tvekan Sean paul parfymen. Jag blir våt av att bara tänka på den. Det kom förbi en kille på jobbet idag som hade den på sig, och jag kunde inte hålla mig, blev hur flörtig som helst. Det slutade med att vi bytte nummer, men när han hade gått så tänkte jag efter och han var inte ens snygg.. Han luktade helt enkelt bara gott, och jag blev kåt!! Så tips till killar, SEAN PAUL!!!



love it!

Är det bara jag som älskar när det kommer ett helt gäng byggarbetare i 25 årsåldern, i sina byggbyxor och bara är allmänt treviga/flörtiga? ;D Idag är det mycket sånt, and i love it!

(står i kassan på jobbet)

bättre singel än en seg man!

Det är så tråkigt när killar man "dejtar" börjar bli tråkiga. Det händer bara samma sak varenda gång, hem till honom, hyra film, mysa framför filmen (och med mysa menar jag små ömma pussar och lite kramar), lägga sig i sängen, få höra "får jag en godnattpuss", sova!! Nej tack!! Det är gulligt i början men fan inte 3e gången i rad! Jag vill gå på bio, ut och dansa, sitta på södermalm och dricka drinkar, spela bowling (vilket jag äger på) och biljard. FAN GÖR NÅGOT!!

dock inga snygga killar

Gymmer gick bra, var där i nästan 2 timmar, rekord. Jag brukar vara där en timme ungefär men idag tränade jag på massa maskiner jag inte hade testat ännu. Och så dödade jag min mage såklart! ett måste.
Inga snygga killar på gymmet idag dock, synd där.

Blev till att göra stan för shopping och det blev en massa fina saker.

Träna på

Idag blir det gymmet, så skööönt!!

love or hate me

önskar inte ni ibland att folk kunde leva sina liv och strunt i andras? Jag bryr mig seriöst inte. När jag kommer in i ett rum så tar jag över det, och jag vet att andra tjejer inte klarar av det. jag vet att ni avundas mig och därför försöker krossa mig. men tro mig, ni kommer aldrig att lyckas. Älska mig eller hata mig, älskar ni mig så kommer jag säkert med tiden börja tycka om er också, hatar ni mig så bryr jag mig inte, men jag kommer inte försöka krossa er, det har jag redan gjort, genom att få er att bry er, och hata mig!

insperation


en drink?

Galet som bara den!! jag vill ut ikväll, ta en drink och snacka så mycket skit om killar som det bara går.. Men ingen kunde dra ut ikväll , dels för att folk är bakis och dels för att folk jobbar imorgon.
Jag ska bara sova ut imorgon och sedan ta mig till gymmet, vill även in till stan och kolla efter en ny klänning, jag är i nöd av en!


RSS 2.0