that´s it

Vad irrirterad jag blir. Igår när jag satt på bussen i mina mjukisbyxor (som jag ifs får fin rumpa i), min stora bag och var osminkad så kommer det självklart på en skitfin kille på bussen. Är det inte typiskt, när man är som mest ovårdad och trött så ser man de snyggaste killarna!! Ifs kollade killen på mig och log ändå för jag är inte speciellt ful utan smink, men man känner ju sig alltid lite mer attraktiv med det. that´s it!

TJEJSNACK

Ikväll blir en lugn kväll. Ska träffa E och se top model, sedan blir det lite tjejsnack och sedan hopp i säng, med mig själv ;)

Är ledig torsdag & fredag, myyys!

Fy fan så hon såg ut

Folk som typ såtr och sover på busshållplatsen får fan skylla sig själva om dom missar bussen. Jag satt på buss *** i veckan och vi stannade till vid en håll plats där en kvinna stod och pratade i telefonen och märkte inte alls att bussen kom. När den började köra igen hörde hon säkert det för då tittade hon uppoch började springa efter, sur som en häxa! Fy fan vad hon såg ut alltså haha! Sparkade och hade sig, gud vet vad! Men visst fan får man skylla sig själv då, eller?

Stick från plattan

Hatar folk som springer in i butiken när vi ska stänga, hatar dom ännu mer när dom är otrevliga också! men skit samma!

Är hemma hos mamma och hennes sambo, har ätit riktigt god mat och snart ska jag ta mig en dusch!
Gick förbi plattan idag, och jag såg seriöst folk i min ålder, aksnek något år yngre, stå och hänha där. Hur patetiskt är det inte, snacka om att inte ha ngt liv. Okej att man står och väntar på någon, det är trotts allt en bra mötesplats, men att stå där, ett gäng och hänga. Snälla åk hem till något, sätt er på ett café vad som helst. Det kommer bara sluta riktigt illa för er, med droger och allt, usch!

dumma kina

På lunch, åt kinabuffe men när man tar med så får man tydligen ingen dricka när man tar med (man får det om man äter där) för att dom inte har burkar.. sur som fan blev jag! Så jag gick tillbaka till jobbet, hämtade ett glas och gick bestämt tillbaka. Så jag fick med mig dricka ändå! :) Jag är så smart, i know! Dom vill nog inte ha tillbaka mig där!

Där fick vi henne

Hej hopp! Top model is the shit!

Jag ångrar verkligen att jag inte har sökt till de svenska versionen, det hade varit skojj!
Roligaste hände på jobbet idag, en tjej (som för övrigt bor där jag bor) var inne på jobbet idag, hög som ett hus och fösökte stjäla en väldigt dyr jacka. Dum som hon var märkte hon inte att alla vi som jobbar där kollade henne, cevilaren kollade henne, och vakterna stod utanför och väntade. Hon åkte iaf fast och fick säkert spendera dagen på polisstationen, skojj fär henne! Vilket skämt!


Det börjar dra ihop sig

Nej nu börjar det dra ihop sig, ska snart lägga mig i ett varmt skönt bad, med oljor och doftljus. Ska nog passa på att läsa ut mig bok också. Efter den lila mysstuden så blir det nog hopp i sängen eftersom det är jobbdag imorgon. Längtar redan dit efter en dags ledigt! Längtar du till ditt jobb.. nej men brukar inte göra det, om man har ett tråkigt jobb vill säga.

love or hate me

önskar inte ni ibland att folk kunde leva sina liv och strunt i andras? Jag bryr mig seriöst inte. När jag kommer in i ett rum så tar jag över det, och jag vet att andra tjejer inte klarar av det. jag vet att ni avundas mig och därför försöker krossa mig. men tro mig, ni kommer aldrig att lyckas. Älska mig eller hata mig, älskar ni mig så kommer jag säkert med tiden börja tycka om er också, hatar ni mig så bryr jag mig inte, men jag kommer inte försöka krossa er, det har jag redan gjort, genom att få er att bry er, och hata mig!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0